Ганський легіонер “Кривбасу” Прінс Квабена Аду прокоментував перемогу криворіжців на минулих вихідних, а також розповів про свої кондиції і цілі.

“ – Вітаємо з першим голом за Кривбас. Опиши свої емоції після гри?

– Я був дуже щасливий! Це неймовірне відчуття, коли забиваєш м’яч у ворота. Дуже вдячний команді та тренеру, що довірили мені грати, я радий, що зміг відзначитися голом за цей топовий клуб.

– Ти вперше вийшов у старті й одразу ж відкрив лік своїм результативним діям. Це була тренерська установка – йти в пресинг, чи ти сам оцінив ситуацію?

– Авжеж, тренер дає мені настанови й велику кількість добрих порад, тому я можу сказати, що саме він допомагає мені. Стосовно мене, то маю усвідомлення, що повинен віддавати всього себе, коли я вдягаю форму “Кривбасу”, тому що розумію, наскільки важливо для мене грати у цьому клубі.

– У першій половині сезону ти отримував лічені хвилини на полі. Потребував часу на адаптацію?

– Так, це нормально – не одразу досягати чогось. Але в клубі була віра в мене і в мої сили, тому я намагався працювати наполегливіше і наполегливіше. Я радий, що поступово маю змогу розігруватися.

– Через бюрократію ти пропустив збори влітку. Як себе почуваєш після зборів в Іспанії?

– Відчуваю себе добре, дуже плідно тренувалися в Іспанії і кожен з нас повністю віддавався на зборах. Я впевнений, що разом із командою ми досягнемо крутих результатів.

– Які цілі ставиш перед собою в Кривбасі?

– Хочу забити якомога більше голів для своєї команди і неодмінно виграти чемпіонський титул”, – сказав Аду.

Наразі “Кривбас” лідирує у турнірній таблиці УПЛ. Наступний матч команда проведе сьогодні, 3 березня. Суперником підопічних Вернидуба стане “Шахтар”.