В межах 2-го туру чемпіонату МЛС Інтер Маямі розтрощив Орландо Сіті

02.03.2024. MLS. 2-й тур

США. Форт-Лодердейл. Стадіон “DRV PNK”

Головний арбітр: Хайме Эррера (Мексика)

Асистенти: Бруно Сальгадо Рицо (Бразилія)

“Інтер Майамі (Майамі, США)” – “Орландо Сіті (Орландо, США)” 5:0

Голи: Суарес, 4, Суарес, 11, Тейлор, 29, Мессі, 57, Мессі, 62

“Інтер Майамі “: Келлендер, Ґрессель (Руис, 67), Фреіре (Аллен, 79), Єдлін, Альба, Гомес (Мота, 79), Тейлор, Бускетс, Авілес (Кривцов, 78), Мессі, Суарес (Кампана, 67)

Тренер: Херардо Мартіно

“Орландо Сіті “: Гальєсе, Сантос (Сміт, 58), Янссон, Шлегель, Торхалльсон, Араухо, Ангуло (Енріке, 58), Охеда (Мартінс, 73), Картахена (Лодейро, 46), МакГвайр (Муриель, 46), Торрес

Тренер: Оскар Пареха

Попередження: Гомес, 51, Кампана, 83, Аллен, 86 – Янссон, 33

“Інтер Майамі” у домашньому матчі впевнено переграв “Орландо Сіті”, й, як того очікували вболівальника, головними зірками матчу стали колишні гравці “Барселони” – Ліонель Мессі та Луїс Суарес.

Уругвайцю вдалось не лише забити свій перший матч в США, а навіть оформити подвійний дубль – голів та асистів. Вже к 11-й хвилині на рахунку “зубастого” було два голи, які він забив після передач Гресселя. Трішки згодом він міг відзначитись й втретє, але вирішив видати на вільного Тейлора, який зробив рахунок на табло 3:0. До речі, варто відзначити, що Суарес забив ще один гол наприкінці першого тайму, але його скасовували через офсайд.

В другому таймі настала вже черга володаря “Золотого м’яча”. Перший гол Мессі забив на 57-й хвилині, а через ще 5 хвилин вже завершував передачу уругвайця влучним пострілом. Саме з таким рахунком команда Бекхема й дограла цей матч, який дарував їм вже другу перемогу після трьох турів. З 7 балами вони очолюють Східну Конференцію.