У 19-му турі юнацького чемпіонату України Шахтар приймав Кривбас

УПЛ U-19, 19-й тур.

Шахтар Донецьк – Кривбас Кривий Ріг  1 : 1.

0 – 1. Циганков – 37.

1 – 1. Лосенко – 61-пен.

«Шахтар» U19 розпочав весняний етап юнацького чемпіонату з перемоги над «Олександрією» U19 (забили Пушкарьов та Князєв). Відзначимо, що у складі «гірників» у першому офіційному матчі року дебютували три футболісти: захисник Лука Лацабідзе та півзахисник Єгор Князєв грали від перших хвилин, а Єгор Костюк вийшов на заміну в другому таймі.

До другої частини чемпіонату «Кривбас» U19 готувався на клубній базі в Кривому Розі. Під час навчально-тренувальних зборів криворіжці провели 7 спарингів (5 перемог та 2 нічиї). Також у зимове міжсезоння команда зазнала суттєвих кадрових змін: спершу Олексій Прилепов очолив «червоно-білих» замість Станіслава Упілкова, а потім колектив залишили 5 гравців. Уже під керівництвом нового тренера до складу приєднались захисники Сльозка та Корнієнко, півзахисники Мігуцький і Губенко, нападники Плотко й Мурашко.

Весняну частину чемпіонату «Кривбас» U19 розпочав з упевненої перемоги над однолітками з черкаського ЛНЗ U19 (4:0).

У 3 попередніх зустрічах юнацького чемпіонату «Шахтар» U19 здобув 3 перемоги над Кривбасом U-19 (різниця м’ячів: 11–2).

В даному матчі “гірники” пропустили першими – на 37хв відзначився Антон Циганков. У другому таймі Лосенко з пенальті зрівняв рахунок у матчі.

Після цієї нічиї Шахтар у турнірній таблиці розташувався на 2-му місці з 44 балами та маючи матч в запасі, Кривбас на 8-ій сходинці – 24 бали.