Колишній гравець Прем’єр-ліги Мідо наробив галасу в Інтернеті, заявивши, що зірка Ліверпуля Мохаммед Салах вже “підписав контракти”, щоб грати в Саудівській Аравії в наступному сезоні.

Однак до цієї інформації слід ставитися з обережністю через відсутність офіційного підтвердження з боку Салаха або його нинішнього клубу.

Мідо, єгипетський футболіст з досвідом виступів в Англії, зробив заяву на платформі соціальних мереж X, стверджуючи, що Салах забезпечив собі перехід до Саудівської Професійної Ліги. Ця заява привернула увагу через зв’язок Мідо з футболом і його зв’язок з національністю Салаха.

Хоча саудівські клуби, зокрема Аль-Іттіфад, раніше висловлювали зацікавленість у Салаху і навіть зробили значну пропозицію минулого літа, яка була відхилена Ліверпулем. Але останнім часом не було жодних офіційних повідомлень про поновлення зусиль щодо його придбання. Крім того, контракт Салаха з Ліверпулем діє до 2025 року.

З огляду на неминучий відхід Юргена Клоппа з посади головного тренера, ці заяви потребують подальшої перевірки, перш ніж робити остаточні висновки.