Головний тренер “Чорноморця” Роман Григорчук поділився думками про зміни в українському футболі.

В одному інтерв’ю ви казали, що на тренуваннях команда практикує гру в меншості, на випадок видалення гравця під час матчу. Нині президентом УАФ є Андрій Шевченко. Ми вже бачимо зміни в судівському корпусі. Ви вірите, що ці зміни на краще для українського футболу?

Виплюньте ці слова — гра в меншості (посміхається). Я вже забув про це трошки, дай Боже, щоб ми до цього не повернулися.

Я маю величезні сподівання. Ми розуміємо, яке ім’я зараз на чолі українського футболу. Розуміємо, що біля такої заслуженої людини поряд нічого поганого не може стояти.

Монзуль — голова суддівського комітету. Я бачив як вона працює, напевно, буде працювати, це тільки плюс. Знімаємо капелюха і перед нею. Не перевелись чесні люди, для яких футбол — це є все. Про них жодна людина не може сказати нічого поганого. Це нас сильно обнадіює, коли такі люди є на чолі футболу. Бо, як правило, біля себе вони тримають таких же людей. Для них ім’я — це є все, ніщо інше їм не може заважати. У такому випадку буде величезний порядок і ми будемо всі щасливі. Ми розуміємо, що футбол мусить стати кращим.

Нагадаємо, у січні цього року Андрій Шевченко змінив на посаді президента Української асоціації футболу Андрія Павелка. А нещодавно Катерина Монзуль очолила комітет арбітрів УАФ замість Лучано Лучі.