В межах 18-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо розтрощило харківський Металіст 1925.

УПЛ U-19, 18-й тур.

Металіст 1925 Харків – Динамо Київ 0 : 7.

0 – 1. Осипенко – 10.

0 – 2. Кремчанін – 24.

0 – 3. Маткевич – 28.

0 – 4. Гусєв – 45+1.

0 – 5. Осипенко – 67.

0 – 6. Лобко – 74.

0 – 7. Лобко – 80.

Нереалізований пенальті: Маткевич (Динамо) – 90+1.

Матч першого кола завершився розгромом суперників «біло-синіх» (7:0), так само не відчули особливих проблем динамівці й цього разу.

Рахунок було відкрито вже на 10-й хвилині. Осипенко обігрався у стінку з Кремчаніним та ідеальним за точністю ударом поклав м’яча точно в кут – 0:1.

Невдовзі «біло-синім» вдалося подвоїти свою перевагу. Пономаренко зачепився за м’яч попереду, притримав та вивів на ударну позицію Кремчаніна, а Дмитро не схибив – 0:2.

Минуло ще кілька хвилин, і рахунок став розгромним. Це Маткевич вдало зіграв на добиванні після сейву голкіпера й довів рахунок до розгромного – 0:3.

Перед самою перервою своє прізвище до авторів забитих м’ячів записав Гусєв. Фланговий оборонець підключився до атаки, прорвався до штрафного майданчика та невідпорно пробив повз воротаря – 0:4.

Варто зазначити, що дуже хотів забити найкращий бомбардир юнацького чемпіонату Пономаренко, однак цього дня Матвію не щастило. А от Осипенко у середині другого тайму оформив дубль, із другої спроби спрямувавши м’яча у ворота – 0:5.

На 69-й хвилині замість Пономаренка вийшов Лобко, і Віталію вистачило десяти хвилин, щоб оформити дубль. Спочатку форвард реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, а згодом у швидкій атаці точно пробив із меж штрафного майданчика після пасу Маткевича – 0:7.

Але й на цьому ще було не все. На останній хвилині Котуху збили в чужому штрафному майданчику й арбітр призначив пенальті, але третього дублю за день ми не побачили – Маткевич із 11-метрової позначки не зміг переграти воротаря.

У підсумку, 7:0 – динамівці впевненою перемогою поновлюють виступи в юнацькому чемпіонаті.