Хаві шукає “крота” в “Барселоні”, зливи з роздягальні в медіа правдиві. Про це журналіст Хаві Мігел повідомив в ефірі El Chiringuito TV.

“Уже два місяці триває “полювання на відьом” у роздягальні. Шукають “крота”. Усе, що з’являється в медіа, – правда. Це не нова проблема. У Хаві відразу була одна мета – знайти “крота”.

Траплявся і повний сюр. Хаві зібрав весь тренерський штаб і радників і сказав їм покласти телефони на стіл. А потім почав перевіряти телефони, заходив у WhatsApp. Хотів знайти, чи є в когось у контактах журналісти. Він робив це з дозволу всіх присутніх.

Гравці вважають, що “кріт” – у тренерському штабі. Це найсерйозніше. На останніх зустрічах Хаві з командою не було нікого зі штабу. Тільки Хаві та гравці. Було три таких зустрічі.

Хаві сам дзвонив одному журналісту і питав, хто його джерело. Звичайно, журналіст не відповів, він не мав права це робити. Це сталося місяць тому.

Були дзвінки в медіа з повідомленням про те, що їм довелося накласти вето на якогось співробітника. Ситуація жахлива. Існує недовіра, гравці не вірять штабу. Хаві все ще не знайшов “крота”, – сказав Мігел.

Сьогодні “Барселона” зіграє з “Наполі” в гостях у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.