“Інтер” переміг “Атлетіко” в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні “Джузеппе Меацца” в Мілані завершився з рахунком 1:0.

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч

Мілан. “Джузеппе Меацца”

“Інтер” – “Атлетіко” Мадрид 1:0

Гол: Арнаутович 79

Інтер“: Зоммер, Павар, Де Фрай, А. Бастоні, Дарміан (Думфріз 69), Чалханоглу, Барелла, Мхітарян (Фраттезі 73), Дімарко (Аугусто 69), Тюрам (Арнаутович 46), Лаутаро Мартінес (Алексіс Санчес 89)

Атлетіко“: Облак, Хіменес (Савич 46), Вітсель, Ермосо (Мандава 68), Моліна (Барріос 68), Коке, Сауль (Мората 54), Де Поль, Ліно, Грізманн (Корреа 78), М. Льоренте

Попередження: Фраттезі 87 – Ермосо 53, Савич 82, Мората 84

Головний арбітр: Іштван Ковач (Румунія).

У першому таймі команди діяли вкрай обережно, в основному більше вичікуючи помилок суперників, ніж створюючи комбінації самі. У господарів поля найбільш активними були Мартінес та Арнаутович, але воротар “Атлетико” Облак чітко діяв у воротах і не дозволив господарям поля відкрити рахунок. Самі ж гравці “Атлетіко” сконцентрувалися на обороні власних воріт.

Другий тайм почався з моменту, коли Дімарко з лівого флангу прострілив, але Арнаутович, дотягнувшись до м’яча, пробив набагато вище воріт. Надалі “Інтер” нарощував перевагу, а “Атлетико” відповідав контратаками, в одній з яких Льоренте їжа не вийшов віч-на-віч з голкіпером “Інтера”. Активним у гостей був і Грізман.

Наприкінці матчу перевага “Інтера” була переважною. І на 79-й хвилині Арнаутович буквально “пробив” Облака, що блискуче грав, з другого разу — перший удар воротар відбив, а з другого разу зрізав м’яч у сітку з лінії воріт.

Матч у відповідь відбудеться за три тижні, 13 березня. Гра пройде у Мадриді, на арені “Цівітас Метрополітано”.