Відомий журналіст Ігор Циганик повідомив інформацію про майбутнє Чорноморця, яке може бути під керівництвом американських інвесторів.

Нині командою володіють місцеві бізнесмени Борис Кауфман і Олександр Грановський, які у грудні 2021 року забрали її у Леоніда Клімова.

«Я так розумію, що американські інвестори, які володіють правами на стадіон Чорноморця, вони хотіли б купити і клуб, але суму яку виставляють нинішні власники не задовільняє американців».

Циганик зазначив, при яких умовах Чорноморець може бути проданий американцям.

«Поки Чорноморець не досягне дна, поки самі власники, які є зараз, не прийдуть і не попросяться, я так розумію що ніхто інвестувати ззовні в Чорноморець не буде. Але інтерес є.

Я можу сказати, що він був ще при попередньому власнику, але той віддав клуб іншим українцям, але американці стоять в черзі. Стоять і дивляться».

Окрім цього, джерело більш детально розкрило походження потенційних інвесторів.

«Це умовні американці. Я так розумію, що це колишні вихідці з Радянського Союзу, можливо з України, які давно вже працюють і ведуть бізнес в Америці. Вони за борги забрали стадіон, тому хотілося б, щоб все ж таки найближчим часом і сама команда отримала більш грошовитого інвестора, який буде вкладати.

Ці американці є власниками жіночої команди одеської Сістерс. Тому якась футбольна складова у них є», – сказав журналіст в ефірі програми «Циганик LIVE».