Наставник Евертона із Англії Шон Дайч висловив свою думку про нічию своєї команди у матчі проти Крістал Пелас (1:1) у рамках 25-го туру АПЛ.

«У суперників на трибунах сидить новий тренер, ми всі знаємо, як це часто працює, вони мали гостроту. У другому таймі вони забили чудовий гол із нічого, і ми дуже добре відповіли на це. Ми вели гру, ставили темп, створювали моменти загалом. Ми становили загрозу під час стандартів, під час яких ми нарешті забили, і я вважаю, що другий тайм був набагато кращим.

Це можна назвати «давайте сміливіше володіти м’ячем, ставити більше запитань супернику». Ми пропустили невдалий гол на наш погляд, але в другому таймі було багато хорошого. Наш менталітет був ключовим останні кілька тижнів і буде розвиватися.

Нервова атмосфера? Іноді це менталітет, найважче виграти той бій, який, на думку всіх, потрібно виграти. Ми маємо розвиватися з цим. За мій короткий час тут, а деякі гравці були тут уже давно, глядачі чекають багато чого, і в другому таймі були ознаки того, що ми зробили те, на що від нас чекають», — заявив Дайч.