Гравець “Mиная” Дмитро Немчанінов поділився своїми враженнями про зимових новачків закарпатської команди.

– Я вважаю, що “Mинай” непогано попрацював на трансферному ринку, хоча, звісно, чого насправді варті новобранці, покажуть лише офіційні поєдинки. Бо в спарингів зовсім інший градус відповідальності, вони важливі для награвання якихось тактичних схем, експериментів зі складом.

– Кого б з новачків виокремив?

– Mабуть, Дениса Устименка, якого орендували в “Кривбаса”, як на мене, він переважає тих нападників, що раніше захищали кольори “Mиная”.

Ми починаємо вже безпосередню підготовку до календарного матчу 18 туру з “Дніпром-1” й тренуватимемось вже на трав’яному газоні. Сподіваюся, що з цим переходом проблем не виникне й до протистояння з дніпрянами “Mинай” підійде в бойовій спортивній формі, – сказав Немчанінов для Sport.ua.

Слід уточнити, що “містяни” всі етапи підготовки проводили в Ужгороді. Усі контрольні поєдинки команда проводила на полі зі штучним покриттям стадіону “Авангард”.

Нагадаємо, в зимове міжсезоння гравцями “Минаю” стали: Владислав Вакула, Денис Устименко, Ярослав Кисіль, Владислав Семотюк, Кирило Прокопчук, Сергій Корнійчук, Євген Скиба, Василь Вашкеба, Павло Тищук та Іван Матюшенко.