Півзахисник Віктор Коваленко опинився на лаві запасних на матч “Емполі” з “Фіорентиною”. У цьому році українцю ще не вдавалося потрапити до стартового складу команди.

Серія А, 25-й тур.

Емполі – Фіорентина 1 : 1.

0 – 1. Бельтран – 29.

1 – 1. Н’янг – 56-пен.

Емполі дуже вчасно покликав Давіде Ніколу. В італійському футболі немає кращого фахівця з порятунку безнадійних команд. Зрештою, з новим тренером Емполі вже зовсім не такий. Це на собі відчула Фіорентина, яку вважали фаворитом матчу. “Фіалки” трішки краще провели перший тайм, який виграли завдяки голу Белтрана. Аргентинець перехитрив захисника і відправив м’яч у дальній кут.

Після перерви ініціативу перехопили господарі й доволі швидко забили. Емполі в контратаці заробив пенальті. Знову відповідальність на себе взяв Мбайє Ньянг. Француз знову був точним. Екс-вінгер Мілана лише вдруге зіграв за “адзуррі”, але вже має у своєму активі два голи та асист. Рахунок 1:1 зберігся до фінального свистка. Віктор Коваленко на поле так і не вийшов. Емполі продовжив безпрограшну серію до п’яти матчів і віддалився від зони вильоту на два очки.