Нинішній головний тренер “Ньюкасла” Едді Гау зробив собі ім’я в “Борнмуті”. Спочатку як гравець, а потім як тренер англієць провів у клубі з південного узбережжя Англії 22 роки. Тому кожна зустріч з “вишнями” – це особлива подія для Едді Гау.

АПЛ, 25-й тур.

Ньюкасл – Борнмут 2 : 2.

0 – 1. Соланке – 51.

1 – 1. Гордон – 58-пен.

1 – 2. Семеніо – 69.

2 – 2. Рітчі – 90+2.

Забарний провів повний матч на Сейнт-Джеймс Парк, посприявши бойовій нічиїй Борнмута з Ньюкаслом. Героєм “вишеньок” став Соланке, який відкрив рахунок на початку другого тайму й потім асистував Семеньо. Перший гол виявився курйозним – Дубравка прийняв пас від захисника й несподівано впав перед власними воротами, подарувавши м’яч супернику.

“Сороки” теж відповіли двома голами, але у жодному з них не було провини Забарного. Загалом, у Іллі в цій зустрічі набігла дуже хороша статистика. Українець виграв 5 єдиноборств із 7-ми, виконав 4 відбирання при 5-ти спробах обійти себе, зробив 2 успішних виноси й 1 перехоплення. Із невдач у обороні можна відзначити тільки одну-єдину верхову дуель, яку програв Ілля, та жовту картку.

Із пасовою роботу в екс-динамівця виникли труднощі. Він видав пристойну кількість передач з просуванням (одна навіть пішла під удар), але і кількість браку була великою. Крім того, не вдалося виконати жодної діагоналі. Та й таке.