Лідер та капітан збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко висловився про прийдешній півфінальний поєдинок плей-оф відбору до Євро-2024 проти України, відзначивши силу середньої ланки синьо-жовтих.

Нападник національної збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко розповів про налаштування себе та своїх партнері на поєдинок 1/2 фіналу плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи 2024 проти України.

Лідер балканців зосередив свою увагу на силі нашої головної команди країни.

«Україна — великий суперник. У них (в України) є кілька чудових гравців, чия форма фантастична. Більшість із них грає в сильних європейських клубах, і як команда українці дуже згуртовані.

Найкраща лінія збірної – півзахист, в якому грають найдосвідченіші виконавці. Тому саме в середині ми будемо вести з ними найгострішу боротьбу», – сказав Джеко в інтерв’ю пресслужбі Футбольного союзу БіГ.

Нагадаємо, що національна збірна України завершила 2023 рік на 22-й позиції у рейтингу ФІФА, що є найкращим показником за останні десять років.

Однак, в оновленому табелі про ранги втратила дві позиції й нині посідає 24-й рядок.

У підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.

Підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024.

Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.

Через п’ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.