Сьогодні Дружба провела десятий спаринг під час зимової перерви. На цей раз — проти вищого за рангом першолігового колективу з Чернігова.

Товариський матч

Дружба Мирівка – ФК Чернігів ШВСМ  2 : 0.

1 – 0. Грищенко – 12.

2 – 0. Сомов – 74.

Стартовий склад, як і годиться для міжсезоння, пошуковий — з експериментальним ухилом. На вістрі наступу — Грищенко, на воротах — Бабійчук. Грищенко й започаткував лік голам. Саме він перехопив м’яча, обігрався зі Сторчоусом, і на 12-й хвилині змусив капітулювати голкіпера суперника. Надалі суперники обмінялися гострими випадами — небезпечно, але безрезультатно.

«Дружба» провела перший тайм активно. Недоля та Сторчоус господарювали у середині поля, започатковуючи раз у раз атакувальні спроби команди. Порохня небезпечно проривався на шаленій швидкості до чужих воріт. Однак і Бабійчуку випала нагода продемонструвати блискавичну реакцію на останній лінії. Так і скінчився перший тайм, який наша команда провела таким складом: Бабійчук, Порохня, Юречко, Шкіндер, Дедяєв, Сторчоус, ГНП, Вакуленко, Недоля-к, Янюк, Грищенко.

Другий тайм наші футболісти почали бурхливо. Могли забити Казаков, Янюк і Порохня. І на 74-й хвилині сьогоднішній іменинник Порохня здійснив стрімкий рейд правим флангом і зручно прострілив, а Сомов елегантно доправив шкіряного до сітки. 2:0 — і «Дружба» продовжує диктувати умови.

До кінця зустрічі наші футболісти могли забити ще і ще. Дуже сильно провів кінцівку Порохня. Він був активним у нападі, маючи нагоду довести результат до розгромного, але й устигав підчищати огріхи в обороні. Зрештою матч так і скінчився впевненою перемогою «Дружби». Сьомий виграш у десяти спарингах. Але найважливіше, що тренерський штаб отримав особливо важливий матеріал для фахового аналізу — підготовка до регулярного сезону триває. Другий тайм матчу «Дружба» провела таким складом: Друі, Порохня, Палюх, Шкіндер, Козлов, Доронін, Казаков, Вакуленко (Бандурін, 60), Головко, Янюк, Сомов.

Пресслужба ФК Дружба