Setanta Sports оголосила про продовження контракту з Bundesliga International на трансляцію матчів Бундесліги та другої Бундесліги на 10 євразійських ринках та у трьох країнах Балтії.

З сезону 2015/16 Setanta Sports показує матчі Бундесліги та другої Бундесліги в Азербайджані, Вірменії, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Таджикистані, Туркменістані, Узбекистані та Україні.

Згідно з новою угодою, Setanta Sports продовжить бути офіційним транслятором німецького футболу у цих країнах до кінця сезону 2028/29.

Setanta Sports також розширила телевізійні права на Естонію, Латвію та Литву, де показуватиме матчі Бундесліги та другої Бундесліги до кінця сезону 2024/25.

Продовження співпраці Bundesliga International з Setanta Sports гарантує, що мільйони глядачів в Євразії, а тепер й в Балтії надалі матимуть доступ до матчів Бундесліги та другої Бундесліги.

Розширення трансляції на Естонію, Латвію та Литву свідчить про прагнення Setanta Sports до збільшення своєї присутності на європейському ринку.

Setanta Sports – це телевізійні канали та OTT-платформа спортивного телебачення, що пропонують трансляції футболу, тенісу, баскетболу, хокею та інших видів спорту.

Бундесліга – це найвищий дивізіон чемпіонату Німеччини з футболу. Друга Бундесліга – це другий дивізіон чемпіонату Німеччини з футболу.

Bundesliga International – це підрозділ DFL Deutsche Fußball Liga GmbH, який відповідає за маркетинг та дистрибуцію медіаправ Бундесліги та другої Бундесліги за межами Німеччини.