Бразильський новачок Шахтаря Марлон Гомес приєднався до команди. Він прилетів до Гамбурга, де підопічні Маріно Пушича готуються до матчу плей-оф Ліги Європи проти Марселя.

Нагадаємо, про підписання 20-річного півзахисника Шахтар оголосив ще 26 січня. Тоді футболіст перебував у розташуванні збірної Бразилії U-23, яка грала матчі американської кваліфікації ОІ-2024.

Марлон був основним гравцем молодіжної збірної, зокрема забив важливий гол одноліткам з Еквадору (2:1). Однак на початку лютого новачок Шахтаря отримав травму – перелом малогомілкової кістки лівої ноги. За попередніми прогнозами, він пропустить щонайменше три-чотири тижні. Без нього збірна Бразилії сенсаційно провалила вирішальний раунд відбору на Олімпіаду в Парижі.

Відповідно, Марлон Гомес не допоможе Шахтарю в обох матчах проти Марселя, які відбудуться 15 та 22 лютого. При цьому він внесений до заявки команди на Лігу Європи. Ще раніше Шахтар заявив бразильця на УПЛ.

Матч Шахтар – Марсель відбудеться сьогодні, 15 лютого, у Гамбурзі. Розсудить зустріч бельгійська суддівська бригада на чолі з Еріком Ламбрехтсом. Початок поєдинку – о 19:45 за київським часом.