Усереду, 14 лютого, “Лаціо” у рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24 приймав “Баварію”. Гра проходила у Римі (Італія) на стадіоні “Олімпіко”.

Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь “Лаціо”. Про це повідомляє “Телеграф”.

Перший тайм пройшов у досить повільному темпі з дуже малою кількістю моментів біля воріт команд. “Баварія” грала активніше та гостріше, але й “Лаціо” не забував про атаку.

Ключовим моментом зустрічі стало вилучення Дайо Упамекано на початку другого тайму. Захисник мюнхенців сфолив у своєму штрафному майданчику і заробив пенальті, який без проблем реалізував Чіро Іммобіле. Оговтатися від такого німці не зуміли, а римляни спокійно довели гру до перемоги. Гра-відповідь між командами запланована на 5 березня в Мюнхені.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу, 14 лютого

Лаціо – Баварія – 1:0

Гол: Іммобіле, 69 (пен)

Лаціо: Проведель, Марушич, Романьолі, Хіла (Габаррон, 81), Хюсай (Ладзарі, 60), Луїс Альберто (Камада, 81), Катальді, Гендузі, Феліпе Андерсон, Ісаксен (Педро, 74), Іммобіле (Кастельянос, 74).

Баварія: Нойєр, Мазрауї, Упамекано, Кім Мін Чже, Геррейру, Горетцька (де Лігт, 73), Кімміх, Мюллер (Шупо-Мотінг, 81), Сані (Тель, 81), Мусіала, Кейн.

Нагадаємо, “Баварія” без проблем виграла свою групу в першій частині сезону Ліги чемпіонів, випередивши “Копенгаген”, “Галатасарай” та “Манчестер Юнайтед”. “Лаціо”, у свою чергу, посів друге місце у квартеті з “Атлетіко”, “Феєнордом” та “Селтіком”.