У Парижі завершилася перша гра 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якій “Парі-Сен-Жермен” приймав іспанський “Реал Сосьєдад” із Сан-Себастьяна.

Переможець протистояння вийде до чвертьфіналу ЛЧ.

Поєдинок закінчився з рахунком 2:0, повідомляє “Телеграф”. Головним героєм став Кіліан Мбаппе, який зламав опір гостей і забив перший гол у матчі майже через годину після початку гри.

З самого початку господарі поля захопили ігрову та територіальну перевагу і постійно чинили тиск на ворота суперника. Так, на 7-й хвилині Кілліан Мбаппе мав чудовий момент для того, щоб вивести свою команду вперед, але з його ударом впорався воротар гостей Реміро, який ефектно відбив м’яч у падінні. Поступово іспанці вирівняли гру, а на 45-й хвилині вже півзахисник “Реал Сосьєдад” Меріно сильно пробив з-за меж штрафного майданчика, але удар прийшовся в перекладину.

У другому таймі ПСЖ знову опанував перевагу і на 58-й хвилині Кіліан Мбаппе завершив розіграш кутового влучним ударом — 1:0. Після навісу з кутового м’яч підхопив Маркіньос і у боротьбі із захисниками зумів переправити м’яч на лідера команди.

Надалі господарі поля лише зміцнювали свою перевагу, проводячи одну атаку за іншою. І на 70-й хвилині Бредлі Барколя промчав краєм поля, вбіг до штрафного майданчика гостей і влучним ударом вразив ворота суперників, пробивши між ніг воротаря — 2:0.

Після цього гра трохи заспокоїлася і матч так і завершився впевненою перемогою парижан. Матч-відповідь в іспанському Сан-Себастьяні відбудеться у вівторок, 5 березня, через три тижні.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

ПСЖ – «Реал Сосьєдад» – 2:0

 Голи: К.Мбаппе (58), Баркола (71)

 Попередження: Ле Норман (36), Траоре (92)

ПСЖ: Доннарумма, Хакімі, Маркіньйос, Перейра (Ернандес, 72), Беральдо, Заїр-Емері, Руїс, Вітінья, Дембеле (Коло Муані, 83), К.Мбаппе, Баркола (Асенсіо, 72)

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Траоре, Субельдія, Ле Норман (Пачеко, 79), Галан (Арамбуру, 88), Мендес (Турр’єнтес, 79), Субіменді, Меріно, Кубо, А.Сілва (Садік, 79), Барренечеа (захарян, 66)

Стадіон «Парк де Пренс» (Париж, Франція)