Півзахисник “гірників” Артем Бондаренко поділився очікуваннями від першого стикового матчу з Марселем за вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи.

“Зараз така ситуація, що українські люди розкидані по всьому світу, тому нам дуже важлива їхня присутність тут на стадіоні. Ми граємо тільки заради них, щоб подарувати їм емоції.

Щодо Марселя, то я не розкажу вам нічого нового, але сподіваюсь, що ми зможемо показати щось нове завтра. Марсель – це серйозний суперник. Можна сказати, що маємо честь протистояти такому супернику. Це хороший виклик для нас, хочемо отримати задоволення від цього матчу та від цієї атмосфери.

Налаштовуюся як завжди – забити. Не хочеться кидатися такими гучними фразами, але я віддаватиму всього себе.

У обох команд дуже сильні індивідуально гравці. Перевага суперника як мінімум в тому, що у них чемпіонат триває та немає такої тривалої паузи. Тому це трошечки дає їм плюс, але ми вже з цим стикалися – це для нас не проблема”, – сказав Бондаренко у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, перший матч за вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи між Шахтарем та Марселем відбудеться у четвер, 15 лютого, у німецькому Гамбурзі. Початок зустрічі о 19:45 за київським часом.