“Полісся” провело перші тренування в Україні після повернення з Іспанії. Команда повернулась раніше, щоб адаптуватись до клімату та погодних умов перед початком чемпіонату.

“Вовки” мали короткі вихідні і продовжили роботу в інтенсивному графіку: команда тренується двічі на день і готується до проведення кількох спарингів. 14 лютого “Полісся” зіграє з однойменним клубом зі Ставків та футбольним клубом “Лівий берег”.

Гравець команди Таллес Коста в коментарі пресслужбі клубу розповів про іспанський збір команди.

– Я хотів би подякувати за теплий прийом у клубі. Я раніше лише чув про інфраструктурні умови тренувального центру, але усі слова підтвердились. Ще раз хотів би підкреслити — мене дуже тепло зустріли в Іспанії в тренувальному таборі команди, але таку ж теплоту я відчув і тут від усіх, з ким я ще не був знайомий, але з ким мені вже довелось спілкуватись. Наразі я маю найпозитивніші емоції і враження. В команді тренування проходять з ентузіазмом і з кожним тренуванням виходить все краще та краще.

Зараз дружина та мама проживають в Житомирі, поки ми в пошуках підходящого житла. В мене була можливість вийти за покупками і я було дуже приємно, коли мене одразу почали впізнавати ті, хто дивився репортажі з Іспанії. Люди підходили фотографуватись та взяти автограф. Я зрозумів, що вболівальники в курсі усіх новин про клуб і це дуже приємно. Місто, до речі, теж справило дуже гарне враження, попри те, що я встиг побачити не так багато.

Мої рідні разом зі мною вже бачили що таке сніг і навіть пограти в сніжки. Я вже встиг відправити фотографії знайомим і коли в Бразилії їх побачили, то ставили багато запитань: а який він — сніг? Звісно, що в Бразилії такого немає і в Сан-Паулу літня погода. Я думаю, що адаптація пройде добре, але потрібно трішки часу. Але водночас дуже приємно, що це не позначається на інфраструктурі і це нам дозволяє тренуватись в повну силу. Скажу, що погода дозволяє нам вийти на фінішну пряму перед відновленням чемпіонату.