Генеральний директор “Шахтаря” Сергій Палкін в інтерв’ю CNN Sport розповів про те, що не може планувати гру більш ніж на місяць наперед, але його увага зосереджена на тому, щоби повернути команді минулу славу.

Він визнав, що підписувати гравців за умов невизначеності складно, але неможливо. За його словами, навіть коли гравці зацікавлені, інше питання полягає в тому, щоб переконати батьків та членів сім’ї відпустити свою дитину.

“У мене не було жодного випадку, коли б ми не змогли підписати контракт із гравцем через війну. Можуть бути різні проблеми, але війна не є головною”.

Незважаючи на всі труднощі, генеральний директор “Шахтаря” впевнений, що його клуб зможе вийти з цього лихоліття у своїй сильній позиції.

Палкін запевняє, що футбол може дати віддушину під час похмурих часів і як гроші, отримані від благодійних матчів, можуть мати відчутний вплив на підтримку тих, хто намагається відновити своє життя.

“Футбол має неймовірний вплив на світовому рівні. Повірте, цей вплив може змінити будь-кого, і ми переживаємо це та розуміємо це, тому що відчуваємо це та бачимо реакцію.

Це понад усе. І якщо ми всі залишимося разом і підемо одним шляхом, я можу сказати вам на 100%, що ми зможемо позитивно змінити будь-яку сферу людства”, – сказав Палкін.