Головний тренер Дружби Дмитро Чирикал поділився враженнями від перемоги команди на Меморіалі Макарова, а також розповів про найближчі плани.

Відзначимо, що колектив із Мирівки зіграв шість матчів на турнірі і жодного не програв. Дружба зіграла внічию з Полісся (Ставки) та ФК Лісне, а у фіналі переграла Діназ – 3:1. 30-річного центрального півзахисника Артема Недолю визнано найкращим гравцем Меморіалу Макарова-2024, а Максима Татаренка – найкращим воротарем.

Максимальні завдання

– ПФК Дружба прагне перемагати в кожному матчі, – сказав Чирикал. – І це не залежить від того контрольний він, офіційний чи на підготовчому турнірі. Виграли, примножили заряд оптимізму й позитивних емоцій — це приємно. Відзначу, що другий підготовчий збір почнеться вже у понеділок.

Трансферні новини

– Наш клуб вже підписав центрального захисника запорізького Металурга Сергія Палюха. Нові гравці, звичайно, будуть — очікуйте на офіційне повідомлення. Нині узгоджуються деталі.

Найближчі спаринги

– На 17 лютого заплановано спаринг з ФК Чернігів. 20 лютого маємо зустрітися з Епіцентром, а 23-го зіграємо з ФК Полтава. Найближчі спаринг-партнери Дружби виступають у Першій лізі, двоє з них — продовжують боротьбу за вихід до УПЛ. А наша підготовка до весняної частини сезону в розпалі, – підкреслив наставник Дружби.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ПФК Дружба