Центральна гра 24-го туру Ла Ліги завершилася розгромом. Мадридський “Реал” не залишив шансів “Жироні” – 4:0 на “Сантьяго Бернабеу”. У поєдинку брали участь аж троє українців.

У складі “Реала” весь матч відіграв голкіпер Андрій Лунін. Він 34 рази торкнувся м’яча, віддав 25 точних пасів (з 29-ти), виконав 1 вдалий лонгбол (з 5-ти спроб), 2 рази вибив шкіряного подалі через небезпеку та не виконав жодного сейву через неточність суперників. Статистичний портал WhoScored винагородив Андрія оцінкою 6,8. У Sofascore такий же бал.

У старті “Жирони” вийшли півзахисник Віктор Циганков та нападник Артем Довбик. Обидва відіграли 70 хвилин, після чого були замінені.

Циганков здійснив 32 дотики до м’яча, віддав 18 точних пасів (з 20-ти), двічі без успіху навісив з флангу у карний майданчик “Реала”, заблокував 1 удар, виграв 2 єдиноборства з 4-х, заблокував удар, здійснив 3 перехоплення, 1 раз успішно пішов у дриблінг, сфолив, заробив фол на собі та 6 разів втратив м’яч. Оцінки від статистичних порталів – 6,1 (WhoScored) і 6,6 (Sofascore).

Довбик 10 разів торкнувся м’яча, жодного разу не пробив, заблокував удар суперника, 1 раз вдало пішов у дриблінг, віддав 7 пасів (6 точних), виграв 1 дуель з 3-х, порушив правила та двічі втратив м’яч. WhoScored поставили Артему 5,9 балів, а Sofascore 6,5.