Сьогодні, 10-го лютого, проходять матчі 24-го туру АПЛ. У одній з ігор захисник Ілля Забарний вийшов в старті “Борнмута” проти “Фулгема”.

АПЛ, 24-й тур.

Фулхем – Борнмут 3 : 1.

1 – 0. Де Кордова-Рід – 5.

2 – 0. Муніз – 36.

2 – 1. Сенессі – 50.

3 – 1. Муніз – 52.

Борнмут у виїзному матчі проти Фулхема зазнав поразки, пропустивши перший гол вже на 5-й хвилині. Він прилетів внаслідок прострілу, який не зміг накрити Ілля – м’яч пролетів поміж його ніг. Тут провина українця була мінімальною, а головну помилку допустив Сенесі. Центрбек перехопив передачу в штрафному, однак втратив координацію та подарував сферу Де Кордова-Ріду.

Другий же гол – чистий привіт Забарному. Де Кордова-Рід на 36-й хвилині прострілив вздовж лінії воротарського, але Забарний мав бути першим на м’ячі. Наш земляк поставив корпус Мунісу – втім, це не завадило Родріго протиснути захисника й пробити повз голкіпера.

Лише по третьому пропущеному до екс-динамівця немає питань. Муніс оформив дубль, замкнувши подачу на дальню стійку. Забарний перебував у іншій зоні й надійно опікав свого футболіста. І все одно прикро, адже всього за 2 хвилини до цього Борнмут відквитав один гол.

Попри поразку з рахунком 1:3 та гольову помилку, загальна статистика українця виявилась вкрай потужною. Наш центрбек виграв усі 3 верхових дуелі, виграв 9 з 13 єдиноборств, відібрав м’яч в усіх трьох спробах пройти себе на дриблінгу, заблокував 2 удари й зробив 7 виносів. Крім того, у нього 33 точних передачі з 40 при дуже хорошій карті пасів.