Захисна ланка київської команди «Лівий берег» продовжує посилюватися.

Склад столичного клубу поповнив 27-річний голкіпер Максим Механів. Про це повідомила прес-служба ФК «Лівий берег».

Минулим колективом досвідченого воротаря була тернопільська «Нива», за яку Механів виступав із 2017 року. Максим зіграв за тернополян 146 поєдинків на професійному рівні (перша та Друга ліги, Кубок України), а також дев’ять матчів у чемпіонаті України серед аматорів.

У сезоні 2023/24 голкіпер повністю провів усі 20 поєдинків команди (18 – у чемпіонаті Першої ліги та 2 – у Кубку), із яких у восьми відіграв на нуль.

– Раді вітати Максима у футбольній родині «лелек»! Чекаємо лише переможних матчів, розкішних сейвів і спільного прогресу разом із «Лівим Берегом»!, – йдеться в повідомленні про представлення новачка «Лівого берега».

Зауважимо, що у «Лівому березі» представлений цілий десант тернопільського футболу. Головним тренером команди є колишній гравець і тренер тернопільської «Ниви» Віталій Первак, а гравцям столичної команди є кілька вихованців тернопільського футболу, а саме – Роман Андрієшин, Микола та Іван Когути, Арсен Слотюк та Вадим Сташків. Ще чотири футболісти «Лівого берега» у різні часи захищали кольори тернопільської «Ниви» – Олексій Литовченко, Олександр Дударенко, Даниїл Сухоручко та Руслан Дедух.