Орендований у “Шахтаря” півзахисник “Дніпра-1” Олег Очеретько розповів про те, як відбувався його трансфер із донецького в дніпровський клуб.

“Я хочу грати і коли агент сказав мені, що є такий варіант – перейти грати в топкоманді, то я сказав, що хочу приїхати. Ми домовились із “Дніпром-1″, і ось зараз я тут. Я чекав близько двох тижнів, щоб мені сказали, що я точно їду. Це вирішували, а я тільки чекав дзвінка і все. Я вважаю, що це не сенсація, а нормально, бо якщо дивитися на Англію, то там топклуби завжди викупляють гравців з іншої команди, тож це звичайний трансфер”.

Також Очеретько розповів про свою гру:

“Я можу зіграти на лівому та правому фланзі, у центрі, тому тренерський штаб буде вирішувати, де мені грати і де я зможу допомогти команді. В академії я завжди грав у півзахисті. Потім, коли прийшов до Маріуполя, Остап Миронович Маркевич сказав мені, що спробує мене на фланзі, і ось так почав грати. Можу зіграти лівого чи правого нападника, потім у центрі, дві десятки чи опорника, якщо потрібно”.

Нагадаємо, цього сезону Очеретько відіграв лише чотири матчі у всіх турнірах без результативних дій. Оренда 20-річного півзахисника в “Дніпро-1” розрахована до кінця цього сезону.