Новачок Вереса Євген Банада розповів пресслужбі про рішення приєднатися до червоно-чорних та як обрав новий для себе ігровий номер.

– Про рішення про перехід у Верес:

– Варіант із Вересом виник зовсім недавно. Декілька тижнів тому. Спілкувався з Юрієм Габовдою. Мене зацікавило почуте: завдання, які клуб ставить перед собою, кроки для виконання цих завдань. А далі вже були формальності.

Мені подобається працювати з Олегом Шандруком. Подобається його бажання, бачення футболу.

Мав пропозиції з-за кордону. Але зараз я не можу їхати за кордон. В такий час потрібно бути вдома – з рідними людьми і з Україною.

– Про боротьбу за виживання в УПЛ:

– Це мене не лякає. В нас зібралася хороша команда. Багато гравців з досвідом. Вірю, що все завершиться добре. Добре знайомий з Дмитром Шасталом, Олександром Мельником. У Дмитра Шастала, я до речі, цікавився перед переходом: що і як. Він сказав, що колектив чудовий, все добре. І я вирішив, що треба погоджуватися.

Вірю, що команда збереже прописку в УПЛ. Дев’ята-десята сходинка – це цілком реально. З нинішнім підбором виконавців – це можливо.

– Про відновлення після травми:

– Так, була травма. Бічна колінна зв’язка. Пропустив перше коло.Але зараз все добре. Два місяці тренуюся на повну.

– Про стиль гри команди:

– З того, що вже побачив я – це буде агресивний футбол. Атакувальний футбол. З максимальною самовіддачею.

– Про ігровий номер:

– Мій улюблений – 44. Але під ним грає Євген Паст. Я порадився з мамою – вона мій радник щодо ігрового номеру. Довірився їй і обрав номер 74. Для мами, напевно, він щось означає.