Головний тренер Жирони Мічел Санчес поділився очікуваннями від матчу 24-го туру Ла Ліги проти Реала, сфокусувавши увагу на кондиціях українського форварда Артема Довбика.

Надія є, але конкретики жодної. Мічел Санчес, від якого чекали справжніх новин, а не припущень і інсайдів стосовно фізичних кондицій Артема Довбика, не зміг гарантувати, що український голеадор з перших хвилин зіграє проти Реала.

«Думаю, що Довбик має зіграти, але це залежатиме від його самопочуття безпосередньо перед матчем», – наводить слова Мічела з передматчевої пресконференції портал jornadaperfecta.

Артем Довбик, якого сьогодні було визнано найкращим гравцем Жирони у січні за результатами голосування серед фанатів, пропустив останню гру Ла Ліги проти Реал Сосьєдада (0:0) через проблеми з меніском.

Після 23-х турів Жирона посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший рядок, складає два пункти.

У наступному турі підопічні Мічела Санчеса на виїзді зіграють саме проти Реала. Битва, яка може стати вирішальною у чемпіонських перегонах запланована на 10 лютого. Початок гри о 19:30 за київським часом.

Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 у Ла Лізі 24 поєдинки: 14 голів, вісім результативних передач.

Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.