Ліверпуль веде пошук відповідного тренера на заміну Юргену Клоппу. Портал Foot Mercato повідомив, що активісти вже встановили контакт із Хабі Алонсо.

Клопп прийняв рішення покинути Ліверпуль після закінчення поточного сезону. Німець перебуває на “Енфілді” з 2015 року.

Наразі невідомо, хто стане наступником Клоппа, хоча згадується безліч імен. Однак найпоширенішим є припущення, що за результати Ліверпуля відповідатиме Хабі Алонсо. Наразі колишнього футболіста пов’язують із леверкузенським Баєром, де він отримує чудові відгуки.

Схоже, що керівники англійського клубу також схиляються до 42-річного фахівця. За інформацією порталу Foot Mercato, перші переговори про літній трансфер тренера вже почалися. Чинний контракт іспанця розрахований до 30 червня 2026 року.

У Ліверпулі розуміють, що варто поквапитися, адже Хабі Алонсо викликає великий інтерес. Тренера “аптекарів” сватають у мюнхенську Баварію та мадридський Реал. Тому червоні хочуть випередити конкурентів.

Леверкузенський Баєр – дебютний для іспанця, коли йдеться про керівництво першою командою. У 67 матчах він здобув 43 перемоги та програв лише 10 разів. Його команда посідає перше місце в Бундеслізі, випереджаючи на два очки Баварію.

Foot Mercato стверджує, що Хабі Алонсо – перший вибір Ліверпуля.