Офіційні представники іспанської першості розсипались у компліментах українському воротарю Реала Андрію Луніну.

Напередодні Реал в рамках 23-го туру чемпіонату Іспанії розійшовся миром з Атлетіко (1:1). “Вершкові” вийшли вперед в середині тайму і могли забивати ще. Натомість пропустили прикрий гол вже у доданий час, втративши два важливі очки перед битвою з Жироною.

Одним з героїв Реала став Андрій Лунін, який неодноразово рятував команду (чого лише вартує момент з ударом Вітселя). Гру нашого земляка високо оцінили експерти і навіть скупий на похвалу Карло Анчелотті відзначив важливу роль українця.

“Лунін був абсолютно видатним. Він добре себе зарекомендував”, – коротко резюмувала прес-служба Ла Ліги у соціальній мережі Х (колись Твіттер).

Нагадаємо, у поточному сезоні Андрій провів за Реал 15 матчів у всіх турнірах, в яких пропустив 13 голів (ще у 6 зустрічах відстояв “на нуль”).

Атлетіко врятував нічию з Реалом – “вершкові” не змогли відірватись від Жирони, Лунін з топовою грою закріпився у старті Атлетіко врятував нічию з Реалом – “вершкові” не змогли відірватись від Жирони, Лунін з топовою грою закріпився у старті