2 січня “Динамо” провело свій 4-й спаринг на зимових зборах у Туреччині. Сьогодні кияни провели матч із болгарським “Левскі”, який зараз тренує добре знайомий українським уболівальникам Микола Костов.

Після розгромної перемоги 5:1 у минулому спарингу над “Пахтакором”, подумалося, що кияни вже почали знаходити себе на зборах, проте сьогоднішній матч перекреслив весь позитив від минулого поєдинку.

“Левскі” протягом усього матчу виглядав краще. “Динамо” грало погано, а подекуди і дуже погано. За весь матч кияни не створили жодного небезпечного суперника біля воріт суперника, програвали боротьбу, не могли пов’язати пару-трійку пасів в атаці, нервували, досить часто фолили, іноді й на жовті картки (і це в спарингу).

Болгари не сказати, що показували видатну гру, але свої моменти мали, і могли забивати більше одного голу.

У підсумку все закінчилося мінімальною перемогою “Левскі” з голом після красивого далекого удару Галчева в середині другого тайму.

0:1 і не найприємніші враження від гри “Динамо” сьогодні.

Свій наступний спаринг “Динамо” запланувало на 8 лютого проти латвійської “Лієпаї”.

“Динамо” – “Левскі” 0:1

Гол: Галчев (23)

“Динамо” (стартовий склад): Нещерет – Гусєв, Попов, Міхавко, Вівчаренко, Бражко, Рамадані, Царенко, Караваєв, Беніто, Ванат

“Динамо” (другий тайм): Бущан, Дячук, Біловар, Сирота, Дубінчак, Бражко (Царенко, 68), Андрієвський, Малиш, Волошин, Пашко (Діалло, 74), Матвієнко