У тренувальному таборі ФК “ЮКСА” мають з’явитися на перегляді два бразильські гравці. За цю команду вже виступають три латиноамериканці.

Головний тренер друголігового клубу Микола Цимбал розповів, чому в селекційній роботі ставка зроблена саме на бразильців.

“Тому що ті латиноамериканці, які вже захищають кольори нашого клубу, повністю виправдали надію. Зокрема, Матеус є одним із найкращих бомбардирів Другої ліги. Ще двох їхніх співвітчизників запрошуємо для посилення конкуренції. Адже у змаганнях під егідою ПФЛ у кожній команді на полі мають право перебувати не більш як три іноземці.

Не виключено, що по завершенні сезону когось із наших легіонерів захочуть бачити в себе більш імениті команди. Їх буде кому замінити.

Поки що ми підписали екс-захисника національної збірної України Євгена Селіна та нападника Адерінсолу Есеолу, який добре проявив себе навіть за кордоном. Упевнений, що навесні вони нам допоможуть. Зі свого боку, більше не виступатимуть за ФК “ЮКСА” Назарій Пастернак, Сергій Козак, Олег Кос, Ерік Бейєр, Ілля Цуркан.

Будемо намагатися зміцнити ряди ще трьома-чотирма новачками. Будемо налаштовувати підопічних перемагати в кожному матчі”, – сказав Цимбал.

Зараз ФК “ЮКСА” посідає друге місце у Другій лізі, набравши 40 очок.