Гравець Зорі В’ячеслав Чурко підбив підсумки першої частини зборів команди та прокоментував результат сьогоднішньої товариської гри з Ягеллонією (2:2).

Нагадаємо, що у матчі команда Юрія Коваля двічі пропустила, але зуміла відігратися протягом трьох хвилин. Точні удари в активі Яцика та Мішнева.

“Перший тиждень на зборах ми працювали у дворазовому режимі, було важко. Сьогодні був найважчий матч, якщо порівнювати з попереднім поєдинком. Десь ми не встигали, але потім перебудувалися та розбігалися. Показали дуже непогану гру – 2:2 із суперником, у якого чемпіонат починається вже за тиждень.

Відчуваю себе добре, але ще потрібно набирати форму. Це лише 10-й наш день на зборах, ще багато роботи. Команда до старту сезону набере дуже хороші кондиції та поверне те, що має бути у Зорі.

Навантаження на зборах? Ми мали провал у першому колі, адже ми десь недобрали фізично. Тому зараз вдвічі сильніше над цим працюємо і сподіваємось, що це дасть нам результат”, – сказав футболіст.

Додамо, що після 14 турів УПЛ Зоря посідає 14 місце у турнірній таблиці, на рахунку команди 12 очок. Перший суперник у весняній частині – Ворскла.