Головний тренер Кривбасу Юрій Вернідуб не виключає варіанта, що його команда зуміє виграти чемпіонат України. Принаймні нинішнє лідируюче становище дозволяє на це сподіватися.

“Про чемпіонство мріє кожен тренер, і я не виняток. Кривбас має хороший шанс і треба спробувати поборотися. Але це тільки в думках, а як воно буде — побачимо у другому колі. Мені дуже хочеться, щоб у другій частині чемпіонату мої хлопці виглядали набагато краще, ніж у першій. Кожен тур для нас буде чемпіонським”, – сказав Вернідуб в інтерв”ю “Українському футболу”.

Те, що у Шахтаря та Динамо є матчі в запасі і за втраченими очками ситуація у них краща, ніж у Кривбасу, тренера не надто хвилює:

“Як би там не було, але Кривбас на вершині. Динамо та Шахтар мають матчі в запасі, але їх ще потрібно виграти. Тому плакатися чи на щось скаржитися буде негарно з мого боку. Я дуже задоволений своїми хлопцями та тим місцем, яке займає Кривбас. Мені, як і всім гравцям, тепер хочеться триматися цього місця і не відпускати його. Але щоб його зберегти, у другому колі потрібно виглядати ще краще. Попереду дуже багато роботи”.