Лівий Берег завершив перший мінізбір матчем з Зорею U-19 (перемога 5:0). Команда повертається до роботи у вівторок, 30 січня.

Новачок команди бразилець Сідней поділився враженнями від перших днів виснажливої роботи.

Дуже щасливий забити за Лівий Берег свій перший м`яч, – сказав Сідней після матч з Зорею U-19 (5:0), в якому він двічі забив і заробив пенальті. – Насправді, команда мене дуже добре прийняла. Тому чудово, що я підписав контракт і в першому матчі двічі забив.

Мені подобається грати в захисті, але коли потрібно, щоб я підключався до атаки, то стараюся бути активним. Ми досить багато тренуємося, щоб добре захищатися і також забивати. Я радий що провів два м’ячі і сподіваюсь, що наступного разу зможу знову допомогти команді.

Я відчуваю підтримку в колективі. Трохи розмовляю українською, стараюся її вивчати, але більше спілкуюся англійською. Та головне, що в колективі роблять все, щоб я якнайкраще всіх розумів.

Радий тут бути. Це великий клуб, який буде з часом лише зростати. Лівий Берег мене дуже добре прийняв і я сподіваюсь, що зможу віддячити грою на полі.

В Україні мало бразильських гравців. У Лівому Березі бразильців зовсім немає, то буває трохи тяжко. Але в цілому я радий тут знаходитися і, сподіваюся, що зможу допомагати команді», – підкреслив гравець.

 

Пресслужба ПФЛ