Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував перемогу у першому контрольному матчі року над польським Пястом.

На початку другого тайму Близниченко завдав удару, кіпер парирував, але По добив м’яч у ворота – 1:0. Невдовзі Кривбасу вдалося подвоїти рахунок. Прінс накрутив на фланзі опонента, увійшов до штрафного майданчика і виконав удар-простріл. Воротар м’яча не втримав і той закотився у ворота – 2:0.

“Так, було багато контролю мʼяча, але не було того, що ми хотіли бачити – атак. Тому зіграли трішки не в той футбол, як треба. А другому таймі новий склад діяв вже більш агресивно: одразу забили два голи, ще мали моменти. Вже потім команда догравала матч, і я це розумію.

Адже всі зіграли не повний поєдинок, тому після роботи на полі ще допрацювали біговою роботою. Кривбас наразі грає під навантаженнями, тому чекати якоїсь супергри – це не те, чого я зараз хочу. Ще треба трохи притертись, але в цілому результат непоганий. 2:0 – дуже добре розпочати з перемоги. Це командний характер”, – цитує тренера клубна прес-служба.

Наступний контрольний матч Кривбас зіграє 25 січня проти чемпіона Угорщини Ференцвароша.