Колишній футболіст Манчестер Юнайтед Гарі Невілл заробив великі гроші за межами світу спорту завдяки розумним бізнес-крокам.

У своєму останньому проєкті він з’явився в реаліті-шоу “Лігво драконів” як один із запрошених інвесторів, де кілька бізнесменів мають змогу представити свої різні бізнес-ідеї.

За даними Реєстраційної палати, Гарі не тільки працював футбольним коментатором, але й пішов з футболу в 2011 році і побудував величезну бізнес-імперію вартістю 120 мільйонів євро.

Гарі значиться директором 56 компаній, і хоча він цікавиться засобами масової інформації, готелями, пабами, ресторанами та освітою, його найбільш вражаючим бізнесом є девелопмент нерухомості.

Англійський футболіст уперше почав займатися девелопментом, коли йому було трохи більше двадцяти, і тепер він має мережу готелів та таунхаусів, а також девелоперські проєкти.

Серед найвідоміших проєктів – Готель “Фондова біржа” і Готель “Футбол” вартістю 35 мільйонів євро – майже третина власного капіталу його компанії.

Невілл разом із колишнім товаришем по команді Раяном Ґіґґзом володіє 40-відсотковою часткою в проєкті фондової біржі, розташованому неподалік від Пікаділлі-Ґарденс у Манчестері, а також є співвласником розкішного футбольного готелю з краєвидом на “Олд Траффорд”.

Це лише частина його бізнес-проектів, адже перерахувати їх складно, і видно, що в колишнього капітана “червоних дияволів” безумовно є особливе чуття до бізнесу.