Головний тренер Кременя Ігор Климовський проаналізував підсумки першої частини сезону.

Нагадаємо, що колектив із Кременчука фінішував у Першій лізі на восьмому місці у групі Б, а Климовський очолив команду після дев’ятого туру.

– Насамперед хочу подякувати ЗСУ за можливість працювати, – сказав клубній пресслужбі Климовський. – Вболівальникам хочу побажати терпіння. Вірте у нашу команду. Сподіваюся, що навесні Кремінь гратиме набагато краще.

Підсумки півріччя

– Виступами своїх підопічних залишився незадоволений. Ми багато пропускаємо і мало забиваємо. Складно когось із футболістів виділити. Найбільше забив Галоян, а інші зіграли досить посередньо. У нас всього два вінгери, тому на цій позиції конкуренції немає.

Плани на міжсезоння

– Команда в грудні вже встигла провести двотижневий збір. Підготовка стартувала 15 січня. Місце зимових зборів – рідний Кременчук. Підготовка до весняної частини сезону пройде в кілька етапів.

Кадрова ситуація

– Хочеться мати у своєму розпорядженні по два-три футболісти у кожну лінію. Будемо виходити із своїх можливостей, але новачки мають бути на голову сильніші за тих гравців, які у нас є, – підкреслив Ігор Климовський.

Пресслужба ПФЛ