Одеський Чорноморець на турецькому зборі поступився угорському Уйпешту — 1:3. Єдиний гол моряків оформив Андрій Штогрін.
Контрольний матч

Уйпешт (Угорщина) — Чорноморець (Україна) — 3:1 (3:0)

Голи: Амброуз (7), Анцулас (29), Мак (35) — Штогрін (52).

Чорноморець: Варакута (Білик, 46), Путря (Ухань, 66), Єрмаков (Ситников, 46), Гучек (Дебелко, 58), Бойчук (Данилюк, 46), Васильєв (Граждан, 66), Кузик (Пшеничнюк, 66), Шпорн (Присяжнюк, 66), Штогрін, Бадібанга (Голуб, 66), Авагімян (Ієде, 46).

Нагадаємо, раніше підопічні Романа Григорчука здолали румунський Петролул (1:0). Попереду — зустріч із косоварською Дрітою (20 січня).

У таборі одеського “Чорноморця”, який знаходиться на тренувальному зборі у Туреччині, ранок почався з привітань. Вони лунали на адресу півзахисника Артура Авагімяна, який нині святкує 27-річчя. У цей день іменинник взяв участь у черговому, другому за ліком, контрольному матчі, в якому спаринг-партнером “моряків” став угорський клуб “Уйпешт”. В ньому підопічні Романа Григорчука намагалися взяти реванш за поразку у колишньому спарингу на турецькій землі (0:3), однак цього зробити їм не вдалося. Угорці знову виявились сильнішими, вже у першому таймі “відвантаживши” у ворота Данила Варакути три м’ячі. На 7-й хвилині нігерійський легіонер Петер Амброзе відкрив рахунок, на 29-й грек Гіоргас Анцулас його подвоїв, а на 35-й німець Лука Мак довів перевагу “Уйпешта” до переконливої.

У перерві матчу тренерський штаб “Чорноморця” зробив відразу чотири заміни, а потім впродовж другого тайму в гру вступили ще шестеро гравців. Повний поєдинок відіграв лише Андрій Штогрин, якому і судилося стати автором єдиного голу у складі одеситів. Це він зробив на 52-й хвилині.

У цій зустрічі не брав участі Максим Брагару, який, за словами Романа Григорчука, ще відновлюється після пошкодження.