Categories: Друга ліга

Хавбек вінницької Ниви: Сподіваюсь, що буду виправдовувати довіру тренерів і з кожною грою додаватиму

19-річний хавбек вінницької Ниви Артур Петленко розповів про свою відпустку, про різницю між чемпіонатом області і професіоналами, а також поділився планами на майбутнє.

– Під час відпустки знаходжусь в рідному місті. Більше проводжу часу з сім’єю та друзями, – відзначив Артур в інтерв’ю клубній пресслужбі.

Запрошення Ярошенка

– До вінницького колективу запросив мене головний тренер Юрій Миколайович. До цього я з ним працював у Альянсі, а останнім часом він тренував команду з Сумської області. Там я також працював разом з Юрієм Ярошенком. Тому, думаю, і отримав запрошення до вінницької Ниви.

Суттєва різниця

– Змагання Другої ліги і чемпіонат області порівнювати неможливо. Відчувається суттєва різниця у класі. Друга ліга відрізняється від чемпіонату області швидкістю прийнятті рішень, тут менше простору. Ну і, звісно, майстерність футболістів-профі вища.

Новий колектив

– Аклиматизація пройшла швидко, оскільки у нас колектив досить молодий. Також більш досвідчені хлопці допомагали адаптуватися. Особливо наш капітан і президент клубу. Тим більше з Сум я не один приїхав і деяких хлопців я до цього знав. Що можу сказати про місто… Досить затишне, красиве. Загалом, подобається Вінниця.

Символічна збірна

– Не очікував, що вболівальники оберуть мене до символічної збірної півріччя у якості запасного. Вважаю, що поки рано туди потрапив! Не дуже добре провів цей час. Але дякую вболівальникам. Сподіваюсь, що буду виправдовувати довіру тренерів і з кожною грою додаватиму. А наступного разу все ж потраплю до основної символічної збірної. Це визнання буде стимулом для мене з кожним тренуванням і кожною грою ставати сильнішим.

Найпотужнішим чемпіонат

= Вважаю АПЛ найсильнішою лігою. Там всі команди грають і дають грати іншим. І кожна команда може обіграти будь-яку, навіть аутсайдер може виграти в лідера. А також швидкість самого матчу в АПЛ вражає.

Улюблений клуб та гравець

– З дитинства вболіваю за Барселону. Щодо футболістів, то на моїй позиції лівого півзахисника можу відзначити Вінісіуса Жуніора.

Вдячність вболівальникам

– Я знаю, що у нас є хлопці з ультрас, які воюють, і насамперед хочеться подякувати їм (і взагалі, всім Захисникам України), які ціною свого життя дають нам змогу займатися улюбленою справою. Хочеться подякувати й насправді відданим вболівальникам, які разом з нами переживають перемоги і поразки. а також вірять у нас і підтримують.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Нива В

Максимович Назар

Recent Posts

Джерело: В Баварії вирішили залишити Тухеля

Більшістю голосів в правлінні Баварії прийнято рішення дати другий шанс Томасу Тухелю, тобто залишити його…

43 хв. ago

Кілька клубів УПЛ думають про участь других команд у Другій лізі

Кілька клубів УПЛ розглядають можливість з нового сезону заявити свої другі команди в чемпіонат Другої…

47 хв. ago

“Вони дуже розчаровані”. Нагельсман – про реакцію Гуммельса і Горецкі на непотрапляння в заявку на Євро-2024

Наставник збірної Німеччини Юліан Нагельсман розповів про те, як захисник дортмундської "Боруссії" Матс Гуммельс і…

50 хв. ago

Варан: Це були чудові кілька років, протягом яких я грав за МЮ

Центральний захисник Манчестер Юнайтед Рафаель Варан звернувся до вболівальників клубу після того, як стало відомо, що він залишає…

52 хв. ago

Відразу після перемоги в Кубку Італії. Ювентус сьогодні звільнить Аллегрі

Керівництво «Ювентуса» ухвалило рішення негайно звільнити з посади головного тренера команди Массіміліано Аллегрі.Читати далі

59 хв. ago

FIFA оголосила про п’ятикомпонентний план боротьби з расизмом у футболі

FIFA оголосила про п'ятикомпонентний план боротьби з расистськими образами у футболі. Ідея, яка буде представлена…

1 годину ago