Нападник “Інтер Маямі” Луїс Суарес висловився про своїх одноклубників – Ліонеля Мессі, Хорді Альбу і Серхіо Бускетса, заявивши, що не міг уявити, що вони знову гратимуть разом за один клуб.

Нагадаємо, за американський клуб виступають одразу кілька колишніх партнерів Луїса по “Барселоні” – Ліонель Мессі, Хорді Альба і Серхіо Бускетс. Вони разом виступали у складі каталонців у період з 2014 по 2020 рік.

“Я не думав, що ми знову гратимемо разом, тому що був упевнений, що Лео Мессі завершить кар’єру в “Барселоні”. У 2019 році ми уявляли, що виграємо всі можливі трофеї в “Барселоні”, і мріяли завершити кар’єру там. Але спочатку пішов я, а потім усі пішли за мною.

Ми повинні мріяти про великі звершення – так чому б нам не мріяти про завоювання чотирьох титулів? Усе залежить від нас, ми повинні довести це на полі”, – цитує Суареса Marca.

Нагадаємо, раніше Луїс Суарес грав у бразильському “Греміо”. Форвард перейшов у “Греміо” з уругвайського “Насьйоналя” взимку 2023 року як вільний агент. Гравець узяв участь у 33 матчах бразильської Серії А, в яких відзначився 17 голами та 11 асистами. Орієнтовна вартість футболіста, за даними Transfermarkt, становить 4 мільйони євро.