Марсель не впорався зі Страсбуром

Ліга 1, 18-й тур

Марсель, Велодром

Марсель – Страсбур 1:1

Голи: Жиго 3 – Себа 90+2

Марсель: Лопес, Клос, Жиго, Балерді, Меїте, Мурільйо, Кондогбіа (Онана, 73), Верету, Надір (Майока-Тіка, 90), Обамеянг, Вітінья

Страсбур: Зельс, Сеная (Дукуре, 79), Перрен, Сілла, Гільбер, Мванга, Сіссоко, Діарра, Гамейро (Дьон, 64), Баква, Анжело Габріел (Себа, 79)

Попередження: Меіте 35, Надір 84, Жиго 90 – Сеная 77, Дукуре 90

Молодий вінгер Жеремі Себа врятував нічию для “Страсбура” у непростому матчі на Велодромі, замкнувши навіс зі стандарту у компенсований час другого тайму. Перша результативна дія в кар’єрі Себа дозволила його команді продовжити свою безпрограшну серію у всіх турнірах до 6 матчів та зміцнити свої позиції у першій десятці.

Щодо “Марселя”, то й вони свій єдиний гол знайшли зі стандарту ще в самому дебюті зустрічі. Жиго відгукнувся на передачу Вітіньї після корнера. Замість того, щоб розвинути успіх, “Олімпік” згодом став зменшувати оберти, що й прирекло їх до втрати очок.

Той самий Жиго до перерви мав ще один класний шанс з чергового кутового. Декілька разів у другому таймі стріляв Обамеянг. Але “Страсбур” був куди гостріший у другій половині, активізував біля воріт Пау Лопеса (13 ударів за тайм), щоб нарешті знайти до них шляхи в кінцівці.

Інтуїція Патріка Вієйра знову спрацювала. Те, що Вієйра вичавлює з цієї команди останнім часом, заслуговує на окрему похвалу. Ми можемо відчувати до нього антипатію через історію із Соболем, але до тренерської роботи нуль питань. На відміну від Гаттузо.