Наставник Кривбасу Юрій Вернидуб емоційно відреагував на заяви у ЗМІ про те, що криворізький клуб розраховуватиме на “допомогу” арбітрів у другому колі УПЛ.

“Ну давайте подивимося! За 17 турів багато нам симпатизували? А якщо мова про друге коло, то він, мабуть, щось знає. Хай відкриє цей секрет і мені, бо стало дуже цікаво”.

“А в мене друга відповідь є на це. І я знаю, які клуби зараз увімкнуться і дійсно будуть працювати над суддями. Думаю, я більше вгадаю, які це клуби будуть, аніж він. Кривбас грає в те, що він може і те, що вміє. Клуб ніколи не працював і не буде працювати з арбітрами. Гра й тоді цікавіша, коли рефері не допомагають, а судять те, що воно є. Якщо воно є, то воно є. Якщо його немає, то і не треба це придумувати”.

Криворізький клуб 13 січня вирушить до Іспанії на тренувальний збір. У команди Вернидуба заплановано десять спарингів в Іспанії: серед суперників будуть англійський Брентфорд-Б, угорський Ференцварош, датський Віборг та іспанська Мурсія.

Кривбас пішов на зимову перерву як лідер УПЛ. Команда Юрія Вернидуба набрала 34 очки та випереджає Дніпро-1 за додатковими показниками. Наступний офіційний матч Кривбас проведе з ЛНЗ, базова дата 18-го туру – 24 лютого.