Головний тренер Фейєноорда Арне Слот досі відчуває втрату через відхід свого помічника Маріно Пушича до Шахтаря. У цьому він зізнався в інтерв’ю Feyenoordpings.

‘Ми з Маріно дуже добре і успішно працювали в АЗ та Фейєноорді. У якийсь момент ви починаєте краще впізнавати один одного за межами поля, це стосується і дружин, і дітей. Потім ваші стосунки переростають на щось більше, ніж просто колеги. Тоді ви стаєте друзями’, – розповів Слот про рівень відносин з Пушичем.

Також він оцінив безпосередньо відхід колеги до Шахтаря:

‘Дохід Маріно до Шахтаря – це невдача для Феєноорда, тому що ми могли б використовувати його дуже ефективно. Він був величезною доданою вартістю для нашого персоналу. У той же час я вважав за краще, щоб він зробив цей крок більше, ніж будь-хто інший, тому що він також був вірний мені протягом п’яти років. Він підтримував мене щодня, навіть коли все було трохи складніше. Мені б дуже хотілося, щоб він залишився, але якщо у когось є амбіції стати головним тренером і отримати чудову нагоду в такому клубі, як Шахтар, я думаю, він як ніхто заслуговував на це’.