Тренер Діназа Олександр Головко поділився враженнями від виступу своєї команди в осінній частині сезону Першої ліги ПФЛ.

– Перш за все дякую ЗСУ за можливість працювати, – говорить Головко. – Також дякую вболівальникам за підтримку. Хочеться, щоб вони повернулися на трибуни, але розуміємо, в який час живемо.

Підсумки півріччя

– Безумовно, незадоволений виступами команди у першій частині сезону. Намагалися боротися за п’ятірку найкращих. Є наші бажання, а є реалії сьогодення. На жаль, недорахувалися низки залікових пунктів. Намагатимемося досягнути прогресу вже навесні. Все у наших руках.

Кадрова ситуація

– Втрата лідерів не могла не позначитися на грі команді. Особливо це стосується атаки. Йдеться про Богунова, Мораренка та Салабая. На жаль, креативу у заключній третині поля нам не вистачало. Вважаю, що Гільєрме, Ярмак, Матюшенко та Кобзар вже по ходу сезону змогли підсилити нашу команду. Є з ким зараз працювати.

Завдання на другу частину сезону

– Прагнемо залишитися у Першій лізі. Наші конкуренти з групи А набрали більше очок, тому буде непросто. Важливо провести якісну селекцію, щоб навесні виглядати конкурентоспроможними. Взимку намагатимемося брати участь у різних турнірах для якісної підготовки.

Зміни у складі

– Нам треба знайти якісне підсилення у кожну ланку. Проте, не все залежить від тренерського штабу, адже варто враховувати фінансові можливості клубу. Сподіваємося, що селекційний процес пройде для нас успішно.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Діназ