Українець Ілля Забарний не потрапив до стартового складу “Борнмута” на матч Кубка Англії з “КПР”. Тренер “вишеньок” дав можливість відпочити захисникові, адже той грає “від свистка до свистка” в АПЛ.

Кубок Англії, 3-й раунд.

КПР – Борнмут 2 : 3.

1 – 0. Армстронг – 40.

2 – 0. Дайкс – 42.

2 – 1. Таверньє – 49.

2 – 2. Мур – 58.

2 – 3. Клюйверт – 69.

Ілля Забарний отримав відпочинок від Андоні Іраоли. Лише вдруге в сезоні 2023/24 захисник збірної України не потрапив у стартовий склад Борнмута. Суперником “вишень” у 1/32 фіналу Кубка Англії став Квінз Парк Рейнджерс, який посідає передостаннє місце у Чемпіоншипі.

Втім, рахунок відкрив саме андердог. На 40-й хвилині Армстронг легко обіграв Сенесі, увійшов у штрафний і пробив у дальній кут. Буквально тут же на табло загорілися 2:0 – після удару Дайкса рикошет зіграв за господарів. На старті другої половини “вишні” скоротили відставання – Тавернієру теж допроміг рикошет, який дезорієнтував 36-річного Асміра Беговіча. Боснійський кіпер творив дива у воротах КПР, але згодом і він був безсилим після удару Мура головою. На 69-й хвилині Борнмут вийшов уперед – Клюйверт замкнув простріл у центр воротарського.

На 84-й хвилині вийшов Ілля Забарний, який допоміг Борнмуту втримати непросту перемогу. 2:3 – підопічні Іраоли оформили суперкамбек і зіграють в 1/16 фіналу.