АПЛ. 20-й тур

Ноттінгем – Манчестер Юнайтед – 2:1

Голи: Домінгес, 64, Гіббс-Вайт, 82 – Рашфорд, 78

У дебюті поєдинку “червоні дияволи” ледь не записали у пасив автогол. Еланга з лівого флангу прострелив у воротарський майданчик, де Варан неохайно підставив коліно – м’яч ледь не залетів у сітку повз Онана.

До перерви Ноттінгем награв на 0,41 очікуваних голів, xG манкуніанців склав лише 0,03. А завершився перший тайм з безнадійними нулями на табло.

МЮ мав блискучий шанс відкрити рахунок по перерві. Бруну Фернандеш поміж ніг суперника викотив м’яч на хід Ван-Біссаці, той у межах штрафного відпасував на Далота. Але захисник поцілив у стійку.

Натомість невдовзі вперед вирвалися “лісники”. Монтіель в карній зоні переадресував м’яч Домінгесу, а ніким не прикритий хабвек вгатив у лівий нижній кут. Онана не встиг відреагувати.

Підопічні тег Хага відновили паритет на 78-й хвилині. Гарначо перехопив м’яч після невдалої передачі від Тернера і відпасував на Рашфорда – Маркус зблизька розстріляв ворота Ноттінгема.

Однак радіти гостям довелося недовго. Гіббс-Вайт ефектним ударом з-поза меж штрафного повернув перевагу господарям.

1:2 – МЮ поступається команді, для якої це лише третя перемога в сезоні. У підсумку команда тен Хага залишається на сьомій сходинці (31 очко). Ноттінгем обходить Бренфорд і підіймається на 15-й щабель (20 залікових балів). Лідирує в АПЛ Ліверпуль (42 пункти).