Карім Бензема не візьме участі в майбутньому матчі Аль-Іттіхада. Портал RMC Sport підтвердив, що колишній представник збірної Франції раптово покинув Джидду.

Бензема переїхав до Саудівської Аравії під час літнього трансферного вікна. Ікона мадридського Реала став гравцем Аль-Іттіхада. Нападнику пророкували великий успіх і сподівалися, що він зможе зрівнятися з Кріштіану Роналду. Наразі нічого подібного не сталося.

36-річний футболіст регулярно піддається критиці. Це пов’язано не тільки з поганими результатами команди, а й з індивідуальними результатами. Наразі Аль-Іттіхад посідає лише шосте місце і поступається лідерам Аль-Хілялю понад 20 очок, а сам Бензема забив дев’ять м’ячів, але його регулярно звинувачують у недостатній самовіддачі.

Останніми днями ситуація стала настільки неприємною, що футболіст призупинив свій акаунт в Instagram, щоб уникнути надлишку нападок у соціальних мережах. Тепер, своєю чергою, він покинув Джидду. Своє рішення він аргументував особистими причинами.

Колишній представник Франції точно не візьме участі в наступному матчі своєї команди. Уже в суботу Аль-Іттіхад зустрінеться на виїзді з Аль-Таї. Суперники борються за збереження прописки в лізі, посідаючи 16-те місце.

Бензема також не брав участі в тренуваннях четверга і п’ятниці. У результаті Марсело Гальярдо не збирався включати гравця до складу на матч. Проте відсутність футболіста не пов’язана з травмою.

У Саудівській Аравії все частіше говорять про те, що досвідчений гравець покине Близький Схід під час зимового трансферного вікна. Чинний контракт зіркового гравця розрахований до 30 червня 2026 року.