На посаду головного тренера полтавської Ворскли з’явився новий претендент.

На посаду головного тренера Ворскли також претендує ще один відомий футболіст, пов’язаний із минулим полтавського клубу. Серед претендентів на цю посаду також Олександр Мелащенко. Наразі Мелащенко входить до тренерського штабу української олімпійської збірної, повідомляє SportArena.

Олександр Мелащенко розпочинав свою кар’єру у Ворсклі і потім виступав за такі клуби, як Динамо Київ, Дніпро та Металург Запоріжжя. За свою кар’єру футболіста він двічі ставав чемпіоном України та вигравав Кубок України.

Після завершення ігрової кар’єри Мелащенко розпочав тренерську діяльність і наразі співпрацює з олімпійською збірною України. Він також є легендою Ворскли і висловлює бажання обійняти вакантну посаду головного тренера.

Раніше ми повідомляли, що колишній тренер київського Динамо Олександр Хацкевич претендує на заміщення вакантної посади головного тренера полтавської Ворскли.

Нагадаємо, що Ворскла оголосила про закінчення співпраці з Віктором Скрипником 20 грудня.
Клуб в даний час розглядає різних кандидатів для заміщення цієї вакансії, включаючи легіонерів, які раніше виступали за команду, і займаються тренерською діяльністю.
Під керівництвом Скрипника Ворскла завершила першу частину чемпіонату на сьомому місці, набравши 23 очки.